tirsdag den 14. maj 2013

Hos Sofies Forældre

Har i dag haft en rigtig hyggelig formiddag med Sofie og hendes alt for skønne søn Magnus.
Det er er ved, at være et godt stykke tid siden, at vi sidst har hygget os sammen, for kære Sofie var lige over og snuse lidt til hovedstaden.
Nu er hun tilbage og hun har fået en alt for dejlig søn som bare er såå kær.
Vi mødes inde hos Sofies forældre til morgenmad og nej det var ikke hendes forældre men en cafe der hedder hos Sofies forældre. I kan tage et kig her
Det er en rigtig hyggelig cafe hvor mødre med deres dejlige unger kan få lov til at være i fred og der ikke bliver kigget skævt til dem hvis de sidder og ammer eller de små har en skrige tur.

Jeg er helt vild med hvordan det ser ud derinde.
Det er en rigtig lækker atmosfære derinde da det er gamle møbler fra vores mormors tid som de selv fortæller.
Fine gamle due med sukkerskåle ved alle borde og lækre stole man kan falde ned i og bare hygge med en god morgenmads tallerken.
Jeg fik slet ikke taget billeder af stedet jeg var alt for optaget af lille Magnus. Vi blev bare så gode venner os to. Han fik charmet sig ind på mig lige med det samme.
I må kigge forbi deres hjemmeside og se hvordan det ser ud.

Vi endte også en tur på Århus Hovedbibliotek og det var sku noget af en oplevelse.
Et bibliotek skulle da være for folket, men det var ik lige til, at finde ud af at komme IND i bygningen.
Har været der et par gange, men ikke lige med en klapvogn, men der måtte jo være en mulighed.
Der står INTET på døren om, at man skal ind et andet sted. Vi var på vej ind da en venlig mand fortæller os, at vi skulle om på den anden side at bygningen for at komme ind.
Jamen det gør vi da bare. Lidt usikre på hvor det er finder vi ind i en gård med parkeringsplads men hvor man skal man lige ind?
Lige når man kommer ind i gården er der en indgang til noget kultur halløjsa hvor der var en lift og tænkte jamen så var det jo nok der.  Mens vi så er ved at få liften klar kommer der en anden med en barnevogn jeg ser forsvinder ind af en port af en art. Nå så der måtte vi jo så ned og kigge og sørme om der ikke var elevator gemt dernede og på den elevator stod der et lille skilt om at det var indgang til biblioteket. Amen flot altså det må i da kunne gøre bedre!
Vi kom da ind og fandt da også det vi skulle, men da vi så skulle ud igen var der igen store udfordringer. Hvis man ikke har prøvet elevatoren før er det ik lige til, at vide at man skal prikke til personalet så man kan få lov til, at komme ud igen. Vi fik kørt lidt op og ned og frem og tilbage før vi fandt ud af det og jeg så måtte ud og lede efter en der ville lukke os ud. Hvorfor filan skal det være så besværligt at få lov at forlade et bibliotek igen? Det er da ikke et fængsel vel?

1 kommentar:

  1. Haha... Jeg elsker hovedbiblioteket, og det var nærmest mit 2. hjem før drengene. Men gider ikke stedet nu med småbørn. Total failed fra deres side.

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.