søndag den 18. december 2011

Julefrokost og gamle minder

I dag har jeg været til familiejulefrokost hos min familie på min fars side.
Ej hvor var det skønt at være samlet alle sammen igen. Masser af mad og JA jeg blev altså prop mæt.
Jer der kender mig ved jeg er ret besværlig hvad ang mad. MEN JEG BLEV PROP MÆT!!!
Der blev serveret alt hvad der høre til en dansk traditionel julefrokost.
Sild, fiskefilet, rejer, medister, deller, hamrebug, grønkål, brunede kartofler, varm leverpostej, ostebord og min kusines hjemmelavet kæmpe pebernødder og giga havregryns kugler (NAM NAM) De var bare lækre. Gid min mave ik var helt proppet så jeg kunne klemme et par ekstra ned. Jeg eeeeeelsker havregryns kugler!!!
Inden vi nåede den varme leverpostej og osten var vi ude og gå en tur for at samle appetit og spille pakkeleg.

Julefrokosten blev holdt hjemme hos min ene kusine som for et stykke tid siden flyttede ind i en lejlighed der viser sig at være den samme lejlighed som mine bedsteforældre har boet i på et tidspunkt. De flyttede derfra i 1987 så jeg har kun været 5 år da de flyttet derfra. Lige da jeg trådte ind i lejligheden kunne jeg intet genkende men så fik vi en rundvisning og så begyndte jeg at kunne huske hvordan det var. Jeg kunne huske det var nogle store rum dejligt stort køkken og stue og soveværelse. Af en eller anden grund husker jeg bedst soveværelset. Jeg har sikkert leget meget derinde når jeg har været der. Dengang de boede der var der fra stue til soveværelse en dør den var der ikke mere. Der var også to andre værelser det ene var min fars den anden min fasters disse værelser husker jeg IKKE. Jeg syntes også det virkede mindre end da jeg var der sidst. Ja jeg er jo blevet voksen i mellemtiden så jeg var jo ik så stor, men jeg syntes altså at det var større dengang.
På vores gåtur var vi også over og se en sportsplads og fik fortalt at der gik vores bedstefar og malede banen og der boede stadig nogle rundt omkring som også boede der dengang mine bedsteforældre boede der. Total hyggeligt at gå en tur ned af memory line og ret sjovt at lejligheden er kommet tilbage til familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.