torsdag den 29. december 2011

Glædelig bagjul til jer alle.

Tiden flyver afsted i lige om lidt er vi i 2012. Jeg nåede slet ikke ind og ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul.
Jeg skulle lige igennem den årlige julesyge og havde derfor ikke overskud til så meget andet end at forsøge at komme af med en træls hoste. (Ja så længe jeg kan huske tilbage har jeg altid været syg i og omkring julen skønt skønt)
Men jul det blev det.
Hyggelig aften hvor vi i år kun har været 3
perosner da min søster og hendes kæreste i år skulle holde jul med kærestens familie.
Som en fast tradition tager vi til julegudtjeneste og i år var vi allerede ude af døren kl. 10. Her i Hinnerup sognet tager man afsted i RIGTIG GOD TID. Vi har også en fast præst vi gerne ville høre og han skulle i år afholde sin første gudtjeneste kl. 10 i den kirke vi normalt kommer i men det var lige tidligt nok så vi tog til en anden og lidt større kirke hvor han skulle være kl 11.00.

Efter gudtjenesten var det hjem til en hyggelig
frokost og afslapning til vi skulle igang med at dække bord og spise.
Det var mig der dækkede bordet og som en lille overraskelse havde jeg fundet nogle nissehuer til stole som jeg nåede af få hjem inden jul og havde sat på stolene. Mine forældre opdagede slet ikke
jeg havde sat dem på. Spurgte et par gange om der manglede noget på bordet for at få dem til at kigge, men der skete bare ik noget før jeg måtte afsløre det for dem.

Der blev spist and fundet mandel som i år gik til min mor. Da det var min far der fik mandlen sidste år, var det ham der havde sørget for mandelgaven som bestod af en slags IQ kasse hvor der kunne stå 6 øl/sodavandsdåser i og så skulle man få dem fri. Det blev der brugt meget tid på at finde ud af meget sjov og lige min far at finde på sådan noget. Så må vi se hvad min mor finder på næste år HAHA.
Jeg fik rigtig mange gode gaver jeg kan slet ikke klage.

Jeg fik bla:
* 3i1 printer
* Hovedpude
* Et sæt Georg Jensen Johanne guld julehjerter
* Trip Trap nissen Etly
* Tærtefad med løs bund
* Backcover til min Ipad
* Et par nye klip klapper
* Trip Trap Nisserikker 2011
* Mette Blomsterberg Kongeriets Kager
* Byens bedste kager
* Take That Progress live DVD
* Take That Progress Live CD
* Take That The Cirkus live DVD

Og for at det ikke skal være løgn vandt jeg et par julekonkurrencer i løbet af dec.
1 gavekort til imerco
2 gavekort til McD
Laust Sonne cd
Patisse kagerulle med Pillivuyt tærtefad
OG 2 stk. Lighthouse olielamper.
Det meste af 1. juledag bestod af afslapning men også på at hjælpe min mor. I år var det min mor der stod for at holde 2. juledag nede i Horsens så der skulle laves gotteposer til de mindste i familien der skulle bages de sidste kager og finde de ting frem vi skulle have med.
Inden aftensmaden var vi en tur nede i Fredensgade i Hinnerup som er kendt for at næsten alle husene på vejen har pyntet om med 1000 vis ad julekæder. Vi sluttede af nede ved
byens cykkelsmed som også har pyntet sine vinduer op med nisselandskab til den helt store gulmedalje.
Der var rigtig mange mennesker nede i Fredensgade både på gåben og i biler.

2. juledag var jeg så i Horsens til juletam tam med min mors familie.
Vi er i min mors familie gået væk fra det store ædegilde til en mere afslappet 2. juledag hvor den står på kaffe og kage, dans om juletræet besøg af julemanden og i år sluttede vi af med 3 slags supper min mor havde lavet to af dem selv. Hun havde lavet en af mine livrets supper karrysuppe som jeg også selv laver en gang i mellem og den var et hit, så havde hun også lavet en apsars suppe og den sidste var en klar suppe. Selvom vi ikke skulle igennem julekål, medister, sild osv skal jeg da lige love for at jeg var mæt som i rigtig meget MÆT.

I går aftes var min søster, hendes kæreste og jeg inde i Musikhuset for at opleve Comedy Aid 2011.
Vi har været med så mange gange nu at det er blevet en fast tradition. Det er så griner.
Lidt stemningsbilleder taget i hjemme hos mig, juleaften hos mine forældre og Fredensgade.
Jeg har mange flere billeder fra Fredensgade, men det jo næsten de samme billeder som dem jeg tog sidste år bare uden sne. Til jer der ikke har læst blogindlæg fra sidste år finder i det her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.