Sidste weekend, da der var foodfestival på Tangkrogen var Elisa og jeg
forbi området
"smag på Sønderjylland"
Her kunne man smage på pølser, marmelade og andre lækre ting.
Vi fik os en lille snak med Anders fra Vibegaard ved Skærbæk.
Han fortalte os om de forskellige produkter de havde med på festivalen,
mens vi stod og nød en smagsprøve på deres saft lavet af frugter fra deres
frugtplantager.
Jeg smagte en lækker solbærsaft som jeg også fik købt med hjem rigtig
lækker smag af solbær.
Udover deres saft laver de også frugt sirupper på Vibegaard.
Vi fik en ribs sirup og en solbærsirup med hjem og har nu fået smagt på
dem.
Solbær siruppen blev præmieret med en guldmedalje ved Danish
Food Contest 2012.
Foruden disse to sirupper vi fik med hjem findes der også en
stikkelsbær sirup som er blevet kåret til den bedste bær sirup.
I kan læse mere om Vibegaard her hvor det også er muligt at se hvor i kan få fat i
deres produkter.
Der har været gang i det lille køkken og der er blevet smagt på begge
frugt sirupperene.
Har du en brun sovs, som du gerne have til, at smage vildt kan du smage den
til med ribs sirup, den vil være rigtig god til fx forlorenhare med en god
waldorfsalat. god gammeldaws mormor mad.
Louisa Lorang har et bud på en ribs Margarita på hendes hjemmeside. Som du kan se her
Jeg har lavet lækre vafler med skyr og ribs sirup og hakkede mandler og
så blev der lavet havregryns pandekager med is, solbærsirup og hakkede mandler.
De blev nydt sammen med en hjemmelavet banan solbær milkshake. Den var en dejlig kold forfriskning.
Hvad Elisa fandt på kan i finde ud af hvis i kigger forbi
hendes blog her
Jeg har ikke gjort det i frugt sirup før, men det bliver ikke sidste gang jeg bruger det til mine desserter.
Ribs var den største udfordring for mig, men den smagte rigtig godt
sammen med skyr og det kunne godt være noget jeg vil bruge noget mere af i
madlavningen.
Sponsoreret
Hvor er den fin! Elsker når at der er gjort noget ud af emballagerne (:
SvarSlet- Anne