torsdag den 9. december 2010

Det kan åbenbart godt betale sig at klage

Jeg købte for et par uger siden en bøtte med juleskum nede i Rema1000.
Da jeg tog en syntes jeg den smagte rigtig grimt og skulle ik have flere af dem FØJ. I mandags var jeg i bio med min søster og gav hende en uden at sige noget. Da filmen er slut kommer hun i tanke om at hun ikke har spist den og pakker den ud og spiser den. Hun laver hurtigt et ansigt der viser hun ik syntes den smager godt. Jeg valgte på forhånd ikke at fortælle hende at jeg syntes de smager grimt da jeg ville have hendes ærlige reaktion.
Vi snakker lidt om at vi syntes de smager giftige og dem skulle vi ik have flere af. Jeg siger for sjovt at jeg prøver at skrive til dem og fortælle om min oplevelse.
Igår onsdag blir jeg så ringet op af en producent der gerne lige ville høre lidt mere til det og spurgte om jeg ikke ville sende dem til dem. Men da han også bor her i byen blev vi enige om at han ville komme forbi og hente dem og så ville han tage en lille juleslik pakke med til mig. jo tak det gør du bare, men prøv lige at se her hvad jeg har fået jeg GISP.

Han kunne heldigvis godt lugte den klamme lugt som min søster og jeg også godt kunne lugte og fortalte ham at de smager som de lugter.
Så nu venter jeg bare på at høre hvad de finder ud af for han lovede mig at han nok lige skulle give en tilbage melding på hvad de finder ud af.

3 kommentarer:

 1. Det er det samme med Toms... de giver også mere når man brokker sig. Tror det er fordi de vil undgå at man giver dem et dårlig image ved at fortælle om sin dårlig oplevelse til andre :o)
  Men det er da fedt med sådan en "lille" slikpakke :o)

  SvarSlet
 2. Nu smagte jeg jo også på dem, så synes helt klart at jeg som minimum skal have halvdelen af det der.. især fordi du udsatte mig for den vemmelige smag ;) he he... ej bare pjat :) Men skal da nok lige smage på alt det der og hvis det smager "grimt" skal jeg nok lige tage mig af det ;)

  SvarSlet
 3. Karina: Ja det må være sådan noget.
  Jeg har allerede resaveret de to æg på billedet du kan se til Niclas da det er Spider Man.

  Malene: Nå så det syntes du?
  Jamen det må vi jo se om vi kan finde ud af

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.