torsdag den 14. oktober 2010

Kære læser HJÆLP MIG.

Ja så var jeg da lige hurtigt tilbage igen hva..
Jeg kom i tanke om at jeg jo godt lige kunne bruge jeres hjælp :D

I går kom jeg til at forvilde mig ind i taskeafdelingen i H&M. Jeg elsker tasker, men har lidt svært ved at finde en taske der lever op til mine krav. I 100 år gik jeg med Friis & Co.. Stadig stor fan... deres modeller laver bare ik lige op til mine krav. Jeg skal have en taske jeg kan sætte over skulleren og ned over maven.. Hvordan skal jeg forklare?
Skal have mig en ny taske da jeg kom til at ødelægge den jeg bruger nu.

Så nu kære læser jeg var i H&M i går og fandt to modeller.. Alt ser jo fantastisk ud når man står i en butik men når man kommer hjem kommer man i tvivl.. Så jeg har brug for jeres hjælp hvilken taske syntes i jeg skal beholde?
I er også mere en velkommen til at anbefale andre tasker der ikke koster kassen og lever op til det i kan se jeg leder efter.
Jeg vil på forhånd beklage de lidt dårlige billeder.. Mit kamera er ikke så godt når det kommer til stykket. Blitzen ødelægger billedet og har jeg så ikke blitz på er billedet lidt sløret fordi jeg åbenbart skal stå mussestille og det er sku lidt svært i den stilling.. Så bær over med mig og kom med jeres ærlige mening har jeg brug for... om taskerne ikke billederne :oP
Den brune taske er meget enkel, der er en sløjfe man kan tage af hvis man ikke syntes om den el flytte rundt op den. Måske er den lidt kedelig?!
Og så er der den sorte der har lidt flere detaljer.
Remmen kan tages af så man kan bruge den som alm. skulder taske. på modsatte side af hvad man kan se på billedet er der en lynlås.
Kom med jeres mening jeg sidder klar.

5 kommentarer:

 1. Og jeg stemmer for den brune og den sorte. Jeg kan rigtig godt li' sløjfen på den brune, men synes sort kan bruges til flest ting :-)

  SvarSlet
 2. Hmm den er svær.. Den sorte er mest praktisk men kan bedst lide den brune...

  SvarSlet
 3. Jeg synes den sorte er pænnest efter min smag :o)

  - Karina

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.