mandag den 27. september 2010

Elsk mig i nat


Jeg er lige lidt bagud med min blog da jeg har været lidt små syg på det sidste så jeg har jo helt glemt at skrive om min tur i musikhuset med Karina.

Den 19 sep. inde og se "Elsk mig i nat" i Musikhuset Århus.
Da jeg var i KBH i dec. sidste år på tøsetur med Malene, Karina og hendes søster Mette blev vi enige om at vi også skulle ind i Tivoli og se "Elsk mig i nat" Da vi bestilte billetter undersøgte jeg om der var *teleslynge i hele salen og jaja intet problem så jeg fik bestilt nogle biletter oppe på balkonen. MEN da det så startede kunne jeg intet høre og jeg brokkede mig med det samme. Det endte så med at vi blev splittet så Malene og jeg røg ned i salen på sidste række. Vi kunne måske se lidt bedre men lyden blev ik meget bedre. Så jeg var rigtig skuffet og ked da vi gik derfra for jeg ik jo ikke noget ud af det.. rent ud sagt jeg fattede ikke historien så jeg fik fortalt lidt her og der og kunne da forstå hvad de mente med det, men ja jeg fik ikke noget ud af det så det var en rigtig træls oplevelse.

Så opdager jeg at "Elsk mig i nat" kom til Århus og jeg var helt oppe at køre og jeg SKULLE bare ind og se den. Jeg kender også store sal inde i musikhuset så der ved jeg der er teleslynge.
Jeg fik overtalt Karina til at tage med mig derind og vi fik pladser tæt på scenen, så det skulle nok blive godt.

Og ja jubii det var fantastisk så fik jeg endelig hele handlingen med, Kunne både forstå hva der blev sagt og også se hvad der skete på scenen... (vi kunne se at Marie Nedergaard havde fået sig en tattoo på underarmen og at hun havde lagt sig lidt ud... Undskyld Marie men det kunne man altså)
Det var en rigtig god historie og kunne da ikke andet end blive revet med af historien og næsten sidde og tude til sidst pga det der sker.. (jeg vil ikke fortælle det i tilfælde af at der havner nogen der ik har set den endnu og skal ind og se den. Lidt spænding til jer skal der jo være ik?)
Jeg skulle dy mig for ikke at synge med det er jo alle de gode gamle sange fra ens barndom. Jeg var så heldigvis uden stemme el min stemme var rusten pga min hoste....... som jeg stadig døjer med så ingen skøn sang fra mig. (Købte lige cd'en så nu ka jeg sidde og skråle herhjemme kønt syn hva?)
Karina fortalte også at hun var glad for at hun var med for nu kunne hun se og lyden var meget bedre, så jeg er rigtig glad for at jeg fik hende overtalt til at tage med mig ind og se den en gang til.
Det eneste negative var at Mille Dinesen var skiftet ud så hendes rolle blev nu spillet af Anette Heick.. og det syntes jeg ik lige om.. Mille kunne bare den rolle pga de ordspil der blev slynget ud i salen ind i mellem og den sad ikke helt hos Anette, men sådan er det jo de spiller på 3 sæson el hvad man kalder det. Først Gasværket så Tivoli og nu Århus. Der var også et par andre udskiftninger men også nogle fra Gasværket der var tilbage så det gjorde ikke så meget.
Og ved i hvad... JEG VIL IND OG SE DEN IGEN JEG ELSKER DEN FORESTILLING... NOGEN DER VIL MED???

* Teleslynge er et hjælpemiddel der gør at hørehæmmede bedre kan høre. Man slår om på et program på sit høreapparat som isolere lyden i fx fjernsyn eller som her en scene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.