torsdag den 3. april 2014

Backstreets Back ohh YES..


Som den poptøs jeg nu er kan jeg hoppe rundt som en hoppebold og glæde mig over, at Backstreet Boys har valgt at vende snuden TILBAGE til Danmark til Juli oppe i Aalborg.
Billetten er allerede sikret så nu er jeg klar til endnu en omgang.

Det bliver så fedt og så håber jeg, at jeg kan holde mig gode venner med Vor Herre deroppe så det ikke bliver pis vejr den 9 juli.
Koncerten er ude under den åbne himmel.

2 gange Backstreet Boys på 1 år hvor fedt altså.

4 kommentarer:

 1. Jeg er også så klar til Backstreet Boys i Skovdalen :-) og ja xx fingre for godt vejr ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok blive godt.
   Jeg har bedt min veninde om at være RIGTIG sød for det er hendes fødselsdag så det jo lidt hende vi skal give skylden hvis det bliver dårlig vejr.

   Slet
 2. Jeg var også inde at se dem i København, og det var jo så godt, men har alligevel valgt ikke at købe billetter den her gang, for kan høre dem fra hvor jeg bor, og nu har jeg trods alt set dem én gang i år :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også hyggeligt at kunne høre det fra sin egen altan/have.
   Jeg er nok lidt for meget fan til at jeg kan blive hjemme i hos mig selv. Skal se dem og for at det ikke skal være løgn så kom jeg da lige til at købe billetter til koncerten dagen efter i Ballerup.

   Slet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.