lørdag den 8. marts 2014

Anettes Oreo Cheesecake.


Efter flere nu har spurgt efter opskriften på min Oreo cheesecake jeg havde lavet til Oscarnatten må jeg jo hellere få den delt med jer.
Håber at i kommer til at nyde den lige så meget som jeg gør.


INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅDE 60 min. (Afkøling min. 8 timer)
Til 8-10 personer

100 gram smør
250 gram knuste Digestivekiks
2 store æg
400 gram Philadelphia Original
1 rulle Oreos
200 gram sukker
3 tsk vanillesukker
5 dl Skyr

FREMGANGSMÅDE:

Forvarm ovnen til 190 grader (180 varm luft).
Smør en springform med smør.
Smelt smørret i en gryde ved lav varme.
Knus dine kiks til krummer ikke for store stykker. Kør dem evt. gennem en blænder.
Rør kiksekrummerne i ned i smørret og fordel massen i et jævnt lag i formen.

Blænd hele rullen med Oreos. Den skal være helt fin men stadig med krummer der knaser lidt.
Kom Philadelphia, æg og 100 gram af sukkeret samt 1 tsk. vanillesukker i en skål og pisk det sammen.
Bland oreo fyldet ned i massen og piske det sammen.
Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Skal bages i ca. 20 minutter eller til kagen er
stivnet. Tag den ud af ovnen og lad den køle af i 20 minutter. Lad ovnen være tændt.

Bland Skyr med resten af sukkeret og vanillesukkeret (gerne med top) i en anden skål.
Hæld det ud over kagen. Stil kagen tilbage i ovnen i 10 minutter.
Lad kagen køle lidt af og stil den derefter i køleskabet i mindst 8 timer.

Jeg syntes at kagen bliver allerbedst, hvis man bager den dagen før, og står natten over så den
rigtig kan sætte sig.

2 kommentarer:


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.