mandag den 4. marts 2013

Skal, skal ikke...

Årrh jeg har modtaget et tilbud fra Downtown Århus hvor man kan købe et gavebevis på solbriller hos Profil Optik i Guldsmedgade. Værdi 600 kr betal 299 kr.

Jeg skal så meget ud og have nye solbriller i år, men jeg kan ikke finde ud af om jeg skal springe på.
Og så det en af de har tilbud der gælder i meget kort tid. Om 26 timer og 50 min udløber muligheden for et par nye solbriller.
Hvad nu hvis de ikke har nogen jeg kan lide hvad gør man så lige?
Og hvad skal man vælge. Parda, Gucci, Ray Ban el noget helt andet. Hvad ville i gå efter hvis i skulle have nye solbriller?

Jeg vil ha nye solbriller i år har sådan nogle gamle billige nogen fra H&M jeg købte lige inden vi rejste til New York, fordi jeg regnede med at jeg kunne finde nogle derover, men det glemte jeg da alt om.

Dilemma dilemma..
Skal jeg købe eller skal jeg vente?

3 kommentarer:

 1. Jeg har nu aldrig set Prada, Gucci eller Rayban til sådan en lav pris, men ved selvfølgelig ikke om de har et vanvittigt tilbud? Jeg ville dog nok gå efter udseende, frem for mærket! Se hvilke solbriller der klæder dig i farve og facon, istedet for at kigge mærker :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sam. Nej du har nok meget ret i at man nok ikke får dem til 600 kr, man kommer nok til at smide nogle penge oven i hatten... Mm man finder en gammel model. Jeg kan bare ikke rigtig finde ud af om jeg skal springe på for hva nu hvis der bare slet ik er nogen der ser godt ud til ens ansigt som du jo også skriver ;)
   Tak for kommentar

   Slet
 2. Tag et kig i butikken først og er der ikke nogen du kan lide, så lad vær. Ellers hop på :-)

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.