lørdag den 14. april 2012

Så skal jeg da lige love for vi blev uvenner

Mor er ik sur hun er RASENDE...

Jeg har lige brudt et rigtig godt venskab der har stået på i rigtig mange år.
Jeg tror nu nok du selv har valgt at vi ikke skal være venner mere så FARVEL OG TAK til Nokia for et ellers godt og stabilt venskab.
Nu det fanme slut efter at du sådan har skidt mig op og ned af ryggen igår har jeg intet tilovers for dig mere.

Det der med at opdatere min mobil med det nyeste software har aldrig været noget jeg har været glad ved men igår måtte jeg ikke ignorere det mere så jeg tager en sikkerhedskopi inden jeg går videre og det samme gør selve opdateringen så jeg sidder med to sikkerhedskopiere så det burde jo ik kunne gå galt...
Men så bryder helvedet ud.. Jeg får overført min første sikkerhedskopi som har taget pænt mange timer men min indbakke er total rodet rundt som om en tornado har været forbi. Mms beskeder der er over et år gammel ligger øverst i min indbakke. Min samtalemappe er pist væk forsvindet og når jeg trykker på min besked ikon går den direkte ind i beskeder ikke min beskedmenu hvor jeg kan se indbakke,udbakke,sendte,slettet osv.
Jeg vælger så at overfører den anden sikkerhedskopi og pludselig er det kun omkring 10% af beskederne der kom over i min indbakke og ja det så beskeder der er over et år gammel og hvad kan jeg bruge det til?
Jeg sad den halve nat og et par timer i morges og igen nu for at overføre den ene sikkerhedskopi og så den anden sikkerhedskopi og de beskeder kommer bare ikke tilbage.

Og så er det sikkert i tænker hvorfor er det så vigtigt for mig at jeg får mine beskeder tilbage? Jamen det kan jeg da godt forklare.
Jeg har lige haft fødselsdag og har fået et par gavekort via nogle butikker hvor jeg er medlem af deres kundeklub som ik er brugt endnu og så fik jeg også to gaver(cupcakes workshop og gavekort til materialer til cupcakesfabrikken) over sms fra en god veninde og hendes familie og dem står jeg og mangler.... 
(det ser dog ud til at det med workshoppen og gavekortet til cupcakes fabrikken er redet da min veninde har fundet en kvittering hun har fået så nu håber jeg bare den kan bruges)

Jeg er bare SÅ rasende over det her. Det ikke første gang at Nokia fucker totalt i det når jeg skal opdatere min mobil.
Nu har mor fået N O K så nu skal jeg have en ny mobil men også her er jeg splittet for Nokia og jeg har været tæt knyttet så længe jeg husker og havde da også planer om at næste mobil skal være Nokia når jeg en gang næste år skulle ha ny mobil (min mobil er under et år gammel) Jeg har aldrig kigget på andre mærker men tanken om et andet mærke mobil har strejfet mig da NOKIA som de fleste ved valgt at køre sit eget system så apps er ik lige noget man får så mange af. Alle de fede apps som wordfreud, draw something, free coins til MCD osv dem kan man ik få så der kan jeg ik være med.
Men hvad skal jeg så ha nu??... Jeg er jo blevet en Appel girl mere el mindre med min Ipod og min ELSKET Ipad men jeg syntes bare ikke kamera funktionen er iorden.. Man kan ik zoome når man video optager (aner ik om der er kommet en løsning på det punkt nu???) Kamera funktionen på en mobil er bare så ekstrem vigtig for mig da jeg godt kan lidt at hive mobilen op af lommen og tage billeder hvis jeg syntes der er noget der skal fotograferes.
To veninder har anbefalet samme mobil men SAMSUNG ej jeg ved sku ik rigtig det er så fjern for mig.. Kameradelen kan nok godt leve op til mine krav men jeg ved det ik er BLANK!!!

Nu går jeg i tænkeboks og leder efter min nye bedste ven.... er du derude min nye bedste ven?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.