søndag den 8. april 2012

Dagen efter dagen derop

Hurra for mig hurra hurra. Så har jeg rundet et "skarpt" hjørne og er blevet 30 år og 3 dage.
Om jeg kan mærke det? Neeej jeg ved det ikke. Kan slet ik hit ud af det der med at være 30 år og skal være så voksen agtig og betale pension og alt muligt. Det kommer jo nok en dag. Har fået et par pep talk af nogen af dem lige har rundet og dem der har været der nogle år og har lidt mere erfaring op området.

Der har været lidt stille herinde men hold nu kæft der har været meget at se til på det sidste og så har jeg ik lige tænkt på jer det må i altså undskylde jeg prøve at gøre det godt igen.
Jeg har haft min egen fødselsdag at tænke på med forberedelser osv og så havde min far også rund fødselsdag et par dage før mig.
Og for det ik skal være løgn så troede jeg at nu var det slut med alle de her sygdomstråde, men jeg er åbenbart ramt af en eller anden ond ond forbandelse for det lykkes mig at miste stemmen dagen før min fars fødselsdagsfest (den kom dog stille og roligt tilbage i løbet af dagen) og dagen efter på hans fødselsdag lå jeg bare inde i mine forældres seng og rystede og havde det af H til så der var jeg ik meget værd. Jeg måtte lige en tur forbi lægen og gik derfra med en "dejlig" pencillin kur som jeg nu nyder i fulde drag el noget..

Men det gjorde jo så at jeg blev sat nogle dage tilbage og ik nåede det jeg skulle så alt skulle gøres i sidste øjeblik med at få bagt cupcakes gøre rent osv og så sende mine stakkels forældre ud i påskehelvede i BILKA.
Jeg nåede det hele som sådan og fik holdt en stille og rolig fødselsdag den 5 april og en hyggelig fødselsdags brunch med cupcakes dagen efter.
Jeg vil lige vende tilbage med en tråd om min fødselsdag på et andet tidspunkt.

Resten af min ferie/påsken skal jeg ik lave andet end hygge med min sofa og blive helt klar til at komme tilbage på arbejde på tirsdag.


Årets gavehit kan i se herunder:Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.