fredag den 27. januar 2012

Jeg er her endnu.

Jeg er her skam stadig.
Jeg har svigtet lidt herinde i et stykke tid og det er bestemt ikke med min gode vilje.
Beklager hvis der er nogen der har savnet mig?!

Der er har da også været noget at skrive men jeg er bare kommet væk fra det igen..
Jeg kunne sagtens skrive hvor utilfreds jeg har været med Melodi Grand Prix i lørdags, men jeg er også kommet videre så det kan være lidt lige meget men jeg syntes stadig ik andre lande skal blande sig i vores show BASTA.

Jeg har døjet en del med mine hovedpine anfald i denne her uge så jeg har ik rigtig orket noget og mine heste piller har gjort mig træt så jeg har ligget meget inde i min seng hvor der har været dejligt mørkt intet der kan forstyrre mig.... på nær min Ipad med Wordfreud.
Igår havde jeg en dage hvor jeg ikke mærkede noget udover at være meget træt så jeg tænkte YES så er jeg ovenpå igen og planlagde indkøbstur og madlavning for i dag torsdag, men ak og ve da jeg var ved at gøre mig klar til at komme ned og handle kom det så tilbage. Jeg udsatte det og tænkte jeg nok bare lige skulle ha en time så var jeg klar, men nej.. ved 16 tiden må jeg overgive mig til pillerne for handle skulle jeg altså så det blev til en hurtig tur i rema selvom jeg ik lige bryder mig om at handle der.
Det lykkes mig at få lavet en god omgang millionbøf med kartoffelmos. Millionbøffen ligner ik lige det den plejer for da jeg var i fuld gang med maden opdager jeg at jeg er løbet tør for kulør, man for fanden man løber da aldrig tør for kulør.. Men
som min veninde skrev til mig så er det jo ik kuløren der gør det og det har hun jo ret i.

Det lykkes mig trods min hovedpine at få lavet maden og har da også haft en ok aften men jeg har jo også slugt et par heste piller (den ene er virkelig STOR)
Kan godt mærke den sidder omme i baghovedet og fortæller mig at jeg ik har vundet om den endnu ØV

2 kommentarer:

  1. Det var trist med de der hovedpinesanfald. Så du skal da ud og luftes i Århus, når du er kommet ovenpå igen.

    SvarSlet
  2. Kunne godt være det var en god idet med at få mig luftet lidt

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.