torsdag den 13. februar 2014

Besøg i den Gamle By.


I weekenden var jeg på hyggetur gennem Den Gamle By sammen med en veninde og hendes søn der var på mini vinterferie hos mig.
Det var udenfor sæson så der skete ikke så meget, men vi fik da brugt næsten en hel dag derinde.

Vi startede ud med en lille skattejagt hvor vi fik lært lidt om gamle dage mens vi gik og kiggede på de gamle huse.
Der blev kigget på legetøj og kiggede i sjove spejle som Niclas syntes var rigtig sjovt. Han var næsten ikke til, at få med videre.
Vi var oppe i de nye 74er boligerner hvor Niclas fik lov til at kravle rundt i møblerne.
Han fik lov til, at kravle op i den hjemmelavede hems i kollektivet og syntes den var lidt hård, at ligge på.
Vi var også på besøg hos et par husmødre fra 1927 der bød på hjemmebagte boller og så blev der klippet årets første gækkebrev.

Til sidst var vi inde og lave hjemmelavede bolcher og stearinlys.
Det tog rigtig lang tid at lave lys og der skete ikke en dyt.
Jeg tog over på et tidspunkt mens Niclas og mor gik over og klippe klisterede men til sidst opgav vi da der intet skete. Jeg tror vi brugte en time hvor vi bare dyppede og dryppede af, dyppede og dryppede af.
På et tidspunkt kom der en anden familie og ret hurtigt begyndte de, at danne et lys. På et kvarter havde de noget der godt kunne minde om et lys og jeg stod stadig der med en væge der ikke skete noget med ØV.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud. Er så misundelig - Vil simpelthen så gerne besøge den gamle by. Det er lige noget for mig :-) Lyder som om I havde en skøn dag!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis man ikke har været der kan jeg bestemt anbefale, at man kigger forbi det er så hyggeligt og vi havde en rigtig dejlig dag ;)

      Slet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.