mandag den 30. juli 2012

Længe siden.

Jeg ved det godt, jeg har svigtet lidt herinde på det sidste. Jeg har haft så meget, at se til med et polterabend der skulle planlægges og søsters bryllup lige om hjørnet.
Bloggen har derfor fået lov at passe sig selv et stykke tid.

Havde egentig tænkt mig, at bruge lidt tid i min sommerferie, på at få opdateret herinde, men nu er det bare sådan, at jeg ikke rigtig får så meget sommerferie alligevel.
I morgen tirsdag starter jeg et vikariat hos en tandlæge inde i centrum, så ferien er lige blevet aflyst og må holdes senere.
Jeg holder dog stadig ferie i uge 32, men det er så også det eneste sommerferie.

Nu er der ikke så længe til den 11. aug og med en afbrudt ferie er der pludselig meget der skal nås. I dag havde vi lige gang i min kjole, der lige skal have lavet lidt ændringer.

Men jeg vil liste lige så stille ud af døren igen og ønske er alle sammen en god sommer til jer der først lige er kommet igang med ferien.
Og håber jer der har sluttet ferien, at I havde en god ferie.


Her har vi så kjolen jeg skal have på.
Jeg ved der sidder nogen der læse denne blog der gerne vil se kjolen så her er den.
Det er en lang kjole og lukkes omme i nakken. Lidt svært at få det hele med på billedet.

2 kommentarer:

 1. Hej Anette, stort tillykke med din søster - sikke en flot kjole..
  .. måske du kunne lokkes til at lægge endnu et billede af kjolen - MED DIG I - så vi rigtig kunne se hvor flot den er :-)

  SvarSlet
 2. Hej Hanne.
  Jeg har ikke nogle billeder af mig i kjolen. Der er taget nogen men har ikke set dem så jeg ved ikke lige hvornår det blir.
  Men tak tak og ja du har da også været kreativ det kort de fik var rigtig flot og perfekt med de sølv ringe passer næsten med deres ringe

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.