søndag den 16. oktober 2011

Ugen der gik.

Denne uge har været fuld af oplevelser og har næsten ikke været hjemme.
Sidste weekend tog jeg på forlænget weekend hos en venide og kom først hjem tirsdag.
Mandag aften tog min veninde og jeg til Herning for at se og høre Britney Spears i BOXEN.
Hold nu lige op det var koldt i Herning det var da næsten som at komme til Nordpolen.
Vi fik os en rigtig lækker sandwich inden vi tog videre ud til BOXEN.
Da vi kom ud til BOXEN var der ikke meget kø så vi var hurtig inde i varmen og fik fundet nogle gode pladser ret tæt på scenen.
Syntes vi er blevet rigtig gode til det med at finde gode pladser selvom vi ikke står i kø i flere timer.

Vi fik lidt ekstra oplevelser ved at stå der hvor vi gjorde. Der er jo ALTID nogen der gerne vil om foran selvom de står nede bag i salen. Der var bla en pige der var liiidt for FULD og skide provokerende der bare blev ved med at prøve at komme om foran selvom det var pænt umuligt da der stod nogle store brød foran hende og passede deres kærester omme foran. Det blev til at par mindre slåskampe der til sidst endte med at 4 vagter måtte ind og slæbe hende ud da hun ikke gad og høre efter. Hun blev hevet ud en gang inden koncerten startede og fik en advarsel. Da hun så blev kom tilbage gik der ik lang tid før hun var igang igen. Men ja sådan er det altid men hende her gad bare IKKE høre efter. Og så plejer det altså også at være drenge der står for det der slåskap halløj.

Selve koncerten var en god oplevelse. Det var fedt at se hende så tæt på og opleve hende på en anden måde end sidst.
Meget har man kunne læse i pressen meeen jeg har lidt svært ved at give de satans anmelder ret i alt hvad de skriver. Noget kan jeg godt give dem ret i andet ikke.
Det som jeg syntes var værst var at hun tog UTROLIG lang tid om at skifte tøj og mens hun skiftede tøj skulle vi se på et videoklip om en stalker og det var så kedelig, man kunne nemt se og høre hvordan stemningen faldt hver gang der var tøjskifte og det var som om at stemningen ikke var helt oppe og ringe. Om hun er blevet fed? NEJ det ved jeg sku ik rigtig om jeg vil sige.
Hun har måske fået lidt mave og lidt mere fedt på kroppen siden Parken, men hva fanden hun ser sku da stadig godt ud. Vi kan jo ikke alle gå rundt og ligne skind og ben vel?
Syntes også hun er blevet meget bedre til at synge playback jeg fangede hende kun en enkelt gang i ikke at kunne følge teksten, så det ik noget jeg vil brokke mig over. Jeg savnede måske at hun havde brugt nogle flere kendte sange som folk kunne synge med på og så lade vær med at lave om på sangene man kunne jo ikke synge med. Måske derfor du ikke kunne høre os kære Britney.
Men det var nu en meget hyggelig tøsetur dem håber jeg der kommer mange flere af i fremtiden.


Det var også ugen hvor jeg startede hos Tandlægerne ved Rådhuset som vikar i nogle uger.
Uhh det var så fedt at komme igang igen. Det er nogle rigtig søde kollegaer alle sammen og sjove.
Det er en pænt STOR klinik kan næsten ikke finde rundt og så er der også lige en MASSE navne jeg skal huske på (det går sku ik helt så godt) og klinikfarver ej jeg blir skør, og nåå ja en MASSE skuffer der blir åbnet og lukket rigtig meget og hele tiden for at finde de ting jeg skal bruge. Det sidder nok på ryggraden den dag jeg stopper igen.
Det skal nok blive nogle gode uger og trist det er så kort, men det er bedre end ingenting ;D

Ugen blev sluttet af med endnu en koncert men en af de mindre.
Torsdag aften var Malene og jeg en tur i Sløjfen for at høre Bryan Rice. Vi kom ret sent men vi fik alligevel nogle gode pladser.

Jeg skulle tage bussen og så videre med tog. Jeg havde spist hjemme hos mine forældre for at ellers skulle jeg havde gået et stykke vej for at komme med bussen og GODT jeg tog hjem til dem. Nå men da busserne ikke rigtig kan finde ud af at køre efter de rigtige tider efter det nye bus net vi har fået gik jeg hjemmefra i god tid. Nå men der stod jeg så og ventede på bussen. Den skulle komme kl. 18.56 og jeg stod der allerede kl.18.48. Jeg ventede og så ventede jeg lidt mere. kl. 19 da den stadig ik var kommet blev jeg lidt urolig og ringede lige hjem til min mor og sagde at jeg altså stadig stod og ventede. Og ja de havde ik lige bilen hjemme da min far var kørt til møde. Jeg blev ved med at stå og vente og kl. 19.06 ringede jeg så til businfo for at høre om bussen var forsinket, men det var ik lige noget de havde hørt

noget om så skulle lige ringe igen om 5 min hvis bussen ik var kommet, og det gjorde jeg så. Jeg ringede igen da jeg kunne se at nu kørte mit tog. Jeg gik så også hjem til mine forældre for nu var toget jo kørt og jeg var på røven for jeg skulle altså til koncert kl. 20.00. Jeg fik ringet til Malene og fortalt det hele og hun måtte pludselig spise rigtig hurtigt og så til Hinnerup for at hente mig. Mens jeg sad og ventede på Malene ringede de så fra businfo at der kom en bus og hentede mig om få min og ville køre mig ned til stationen. Fik så sagt liiiidt surt at det kunne jeg jo ikke rigtig bruge til noget for det tog jeg skulle ha været med kl 19.14 holdte jo ikke og ventede på mig dernede når jeg kom og jeg havde altså en aftale i Hadsten jeg skulle nå. HOLD NU KÆFT jeg er begyndt at hade de nye busser de køre for tidligt eller de køre forkerte veje og nu det her arrrrh altså for fanden mand!!!
Nå men tilbage til Bryan Rice koncerten.
Det var en rigtig rigtig hyggelig aften. Vi fik da et chok da vi kom ind i salen. Vi havde ik lige forventet det syn vi fik. Vi havde begge frygtet at de måske ville være en sal fuld af 10 årige tøser, men vi tog pænt meget fejl. Salen var fuld af folk på vores forældres alder og et par små piger og så også var det laaaaange borde vi sad ved.
Bryan valgte også at overraske ved at gå ind mens han sang og bland publikum og så var den en koncert hvor vi kunne stille spørgsmål som han nok skulle
svare på.
Under koncerten var det også mest de ældre der sad og skrålede med i vildens sky også selvom det ikke helt kunne teksterne. Det var FANTASTISK høhø
Malene og jeg havde tidligere snakket om at vi skulle af sted men så havde vi glemt alt om det da vi fik en masse andre ting at tænke på så kom jeg pludselig i tanke om det tirsdag el onsdag aften og onsdag aften ved 22 tiden blev vi enige om at skaffe billetter og tage af sted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.