søndag den 15. maj 2011

Forsinket fødselsdag.

Så er jeg her igen. Jeg har været lidt fjern kan jeg godt se.
Arbejdet har drænet mig en del for energi. Vi er underbemandet da en kollega er blevet sygemeldt så vi løber lidt hurtigere for tiden og er derfor pænt meget brugt når jeg kommer hjem.

Denne her uge har også været rigtig trælst. Jeg aner virkelig ikke hvad der sker for min krop. Jeg var liiiige kommet ovenpå igen efter en omgang møg træls halsbetændelse og hva sker der så? Mandag vågner jeg med ondt i halsen og en stoppet næse HURRA FOR LORT!!! Nu skal jeg så ha mig en forkølelse Går igang med at bekæmpe den med alle de midler jeg kan for jeg har bare ik tid el overskud til at skulle være syg igen. Det lykkes med heldigvis at holde den pænt nede så det har været til at overskue. Torsdag blev det så bare rigtig slemt kunne slet ik overskue det og fredag syntes jeg ikke jeg lavede andet end rande frem og tilbage mellem stolen og sterilen for at trutte trompet.
Men nu tror jeg nok jeg er ved at være over det igen.. Skal jeg tænke hvad blir det næste eller håbe jeg har været igennem alt det sygdom jeg skal igennem i 2011? Jeg frygter det værste syntes virkelig min krop går amok med det ene og det andet og vi er kun i maj. Jeg har aldrig så længe jeg husker prøvet at være så meget syg på så kort tid.

Nå men her i weekenden har jeg været hjemme hos en veninde og hendes familie i Stoholm. Jeg skulle måske kalde det min anden familie ;D
Vi skulle fejre min fødselsdag. Jeg forslog at vi skulle fejre min fødselsdag hjemme hos dem så de ikke skulle køre så langt og min lejlighed er ved at være for lille til 3 børn der gerne vil have plads til at lege.
Så fredag tog jeg efter arbejde futtede jeg af sted til Stoholm. Jeg var så færdig efter en hård uge. Og så skulle jeg også døje med min snotnæse der bare gik total meget amok intet virkede for mig i fredags jeg var ved at gå ud af mit gode sind. Kunne ikke finde ud af hvad jeg skulle gøre af mig selv men de 3 dejlige unger var med til at holde modet oppe.

Det lykkes mig af få købt det sidste ind og lavet boller og aftensmad til min lille fødselsdag. Hjemmefra havde jeg lavet grønne snegle som i stedet for kanel kom jeg Pistacie i. Jeg havde lige lyst til at prøve noget nyt syntes nu de blev okay. Jeg havde også lavet Mickey Mouse ansigter af chokoladekage. Og så skulle vi have boller til som jeg bagte sammen med min venindes ældste søn. Til aftensmad ville jeg prøve mig med noget nyt så til forret fik vi en hjemmelavet tunmousse som jeg syntes blev rigtig lækker. Jeg kunne intet smage el lugte fredag aften da jeg lavede den så jeg var ret spændt på hvordan den blev. Så også ud til at de andre kunne lide den. Til hovedret lavede jeg Shepherds Pie. Den har jeg hellere ikke prøvet at lave før. Jeg ved ikke helt hvad jeg syntes om resultatet. Altså jo jeg syntes den smagter nam nam men tror måske der var for meget mos eller for lidt kød. Kunne godt lide at det øverste lag af kartoffelmosen var lidt sprød.
Alt i alt syntes jeg det gik rigtig godt når man tænker på jeg ikke havde prøvet det før og jeg ikke kunne smage på maden inden da mine smagsløg var helt bedøvet pga min såkaldte snotnæse ARGH!!!
Jeg fik også to rigtige gode gaver. Den ene var Just dance 2 den havde jeg godt nok allerede fået af en anden veninde i fødselsdagsgave så jeg skal lige ud og se om jeg ik kan få et andet spil jeg også ønskede mig i fødselsdagsgave. Og så fik jeg et cupcakes udstyrs sæt så nu kan jeg rigtig komme igang med at lave cupcakes *G*

3 kommentarer:

 1. Ja, det var en rigtig hyggelig weekend.. og fødselsdag! Dejlig lækkert mad, så det var bare perfekt... kom endelig en anden gang og overtag køkkenet en dag eller to... det var dejligt :-P

  SvarSlet
 2. Håber at I trods alt fik en fantastisk fødselsdag. Dejligt når man laver noget rigtig god hjemmelavet mad :-)

  Mvh Claus
  Polterabend Event

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Det kan du tro jeg havde nu det lidt over et år siden men efter hvad jeg husker men tak for din kommentar ;)

  tak fordi du kiggede forbi ;)

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.