mandag den 26. juli 2010

Tøse tur til København

Jeg havde fornøjelsen at tilbringe et par dage i København med min veninde Karina i sidste uge.

Turen derover blev med en meget gyngende båd fordi færgen var forsinket.. Tror da lige jeg nåede at blive bare liiidt søsyg under turen, men turen gik heldigvis hurtig vi nåede slet ik de skrab vi havde købt til turen haha.

Vi skulle bo hos noget af Karinas familie En rigtig dejlig familie jeg har besøgt før. Vi fik lige lidt start problemer da kl. var over 23 og derfor mørkt så jeg troede jeg kunne huske vejen men nej..
Heldigvis mødt vi et par med en GPS mobil der kunne vise os vejen..
Men jeg må erfare at folk i staden ikke er så gode til at hjælpe. Man må nærmest stå med snotten oppe i fjæset på dem før de stopper op.. OK OK OK det her par var så ik danske men de kunne altså ikke undgå at høre os. Inde på strøget er der hellere ikke meget hjælp at hente.

Næste dag havde vi planlagt lidt shopping og en tur til Lyngby for at hilse på en venindes lille Sebastian som blev født i April.
Rigtig sød lille fyr.

Jeg havde forelsket mig et par øreringe fra Marc Jacobs som ligner lynlåse holder, så dem skulle vi ned og se om man stadig kunne få. Og selvom jeg havde sagt til Karina at hvis de kostede over et bestemt beløb købte jeg dem ikke men da jeg stod inde i butikken kunne jeg jo ikke dy mig og købte dem alligevel. Så nu er næste projekt at jeg skal ned og have hul i mine øre igen.. og JO huller i ørene kan altså godt gro sammen for det er mine ihhh altså og mig der er såååå bange får alt der har med nåle at gøre. Karina har godt nok sagt hun nok skal stikke hul i mine øre ja så ved jeg ik lige om jeg tør haha..

Derefter gik turen til KOK en køkken udstyrs butik.
Til alle jer der har fulgt med i det søde liv med Mette Blomsterberg på dr1 så er det den butik værten er inde på et tidspunkt i en af de første afsnit.
Min veninde er en rigtig god kagelaver eller hvad man skal kalde det *G* Hun lavede kagen til mit svendegilde og har også lavet mange andre kager. Så vi skulle lige ind og se om de havde nogle spændene ting hun kunne bruge til hendes lille hjemmebageri og det gjorde hun heldigvis.
Men vi blev enige om at butikken er meget mindre end den ser ud på tv vi kunne ikke genkende den ud fra hvad vi havde set i tv og jeg måtte da også lige spørge om det var her.
Jeg fandt også mit nye stykke legetøj da vi var derinde som jeg håber jeg får meget glæde af.
Legetøjet man ikke kan leve uden.....en "ÆBLE SKRÆLLEMASKINE" tra daa


Vi sluttede dagen af med en tur i Palads hvor vi var inde og se KILLERS.
Jeg har aldrig været inde i denne biograf før og ja det var da hellere ikke verdens største sal vi var inde i.. Meget lille sal... sal 12 til jer der har været der før. Men det var nu en meget sjov film *G*

Vi fik også hygget i haven med familiens hund og dejlig saftig vandmelon. eller det var nu kun de første par skiver de sidste smagte efter min mening af agurk eller ingenting... Hvem har proppet agurke smag ind i min vandmelon?

2. dagen var dagen vi var kommet derover for.
Vi skulle til P!nk koncerten i Parken og skulle følges med Mia som jeg lærte at kende gennem Backstreet Boys Rigtig hyggelig at møde hende igen.. Og håber bestemt ikke det er sidste gang!!
Koncerten var en oplevelse jeg sent vil glemme. Hold da op et show og sikke en energi.
Jeg så hende også da hun var i FORUM sidste år så jeg skulle da med igen til fortsættelsen
Nik og Jay lavede også et godt show hvor hele salen skålede med på hot hot hot, du for lækker lækker lækker osv.
Men det vi alle havde ventede på var frk. P!nk og hun startede med et brag.
Hun kom dalene ned fra loftet i en wire og startede med "Get The Party Started" Og det kan jeg da lige love for at den gjorde.
Hun kom ud og fik rørt hver og en... NÆSTEN. På et tidspunkt kravler hun ind i en kæmpe plast kugle og begynder at gå ud over alle publikum... næsten hun kom næsten hele parken rundt og slutter også af med at hun flyver rundt ude i parken i en wire til "SO WHAT" Og hendes danser fik hende spændt rigtig fast så hun ikke røg ud over scenen endnu en gang.
En af højdepunkterne for mig var nok da jeg på et tidspunkt kom til at stå bag to ældre herre og ja det mener jeg.. ÆLDRE!!! De må ha været ældre end min far... et sted i 60erne og de stod og dansede for vildt og sang med på ALT jeg blev noget overrasket og glædelig positiv over at se dette vennepar eller hva de nu har været.. Det har jeg ikke lige oplevet før til en POP koncert.
Alt i alt er jeg mæt på en rigtig god oplevelse det var en fantastisk aften jeg sent vil glemme.. Hun må for min skyld meget gerne snart komme tilbage til Danmark igen.. Så skal jeg nok sørge for at jeg står et sted ude i salen og skråler med!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.