mandag den 10. juni 2013

P!nk Boxen Herning 30 maj 2013


Torsdag den 30 maj var jeg så heldig, at jeg sammen med min veninde Karina fik æren af, at tilbringe en aften med P!nk i Boxen.
Jeg havde en fantastisk aften det hele var så WOW og næsten ikke til, at beskrive hvor fedt det var.
Vi var også så heldige, at få os et pink armbånd på så vi kom til, at stå helt omme foran sammen med de andre med armbånd i en cirkel tættest på scenen så vi var kommet rigtig tæt på og der var ik så meget skubben og masen. Kun lige en enkelt gang el to da P!nk satte sig ned hvor vi stod for, at hilse på os. Der var jeg også så heldig. Jeg fik lov til at trykke selveste P!nk i hånden og få et tak fra hende og det fik jeg da også lige sagt op til hende. Nøj en oplevelse.
Det var 3 gang jeg var med til en koncert med hende og de andre 2 har også været fede men  denne her har været noget for sig selv.
Og sikke en akrobat hun er. Hænger oppe i luften uden sikkerhedsliner og synger de fedeste sange WOW siger jeg bare sikke et show.

Ekstra Bladet sendte Thomas Treo til endnu en koncert man kunne læse han ville ønske han ikke var taget med til og han brokkede sig over lyden og han brokkede sig over, at publikum ikke var med. Jeg ved ik lige om han sad bag en pæl el noget for vi havde en FEST og det kunne jeg se alle andre også havde. Manden kan åbenbart kun finde ud af, at give 2 stjerner og det er SÅ åbenlyst, at han ikke er til pop musik så bliv dog væk!

Herunder kan i se en billede serie af vores aften med P!nk.
Alle billederne er taget af mig og tilhøre mig.
Det er ikke tillad at kopiere dem uden, at spørge mig først!
P!nks lille datter Willow kom ind og sagde hej hele to gange. Så kær hun er. Vi kunne se, at hun fulgte med under næsten hele koncerten og følte sig helt hjemme.

Og så får i også lige et ekstra nummer:

           

2 kommentarer:

  1. Fede billeder! Og hvor er du bare møghamrende heldig - ville gerne møde den skønne kvinde :-) Gode billeder du fik taget - virkelig!

    SvarSlet
  2. Fede billeder Anette! Ja, hun er altid 110% klar på performance i hendes show. Ikke så underligt at hun er slank som en ål med al det akrobatik. Og det er pænt imponerende at synge samtidigt.

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.