lørdag den 30. marts 2013

Påske oplevelser i Århus

Bloggen er blevet lidt forsømt i denne uge.
Jeg ved godt jeg har svigtet jer, men jeg har brugt tiden på, at gøre mig klar til, at min lille hule fik påske gæster.

Onsdag kom en rigtig god veninde og hendes store søn forbi til et par dage hvor vi bare skulle hygge os med stor stil. Og det skal jeg da lige love for, at vi gjorde.

Torsdag var vi inde i Århus hvor vi startede ud med, at besøge Aros og kigge på kunst.
Det er ved at være en del år siden, at jeg sidst har været forbi og så var det første gang jeg var oppe i "Your Rainbow Panorama" så der blev brugt masser, at tid på at kigge på Århus i regnbuens mange farver.
Jeg var ikke helt tryg ved, at gå rundt deroppe det var bare med IKKE, at komme alt for tæt på kanten for nøøøj hvor var der altså bare langt ned *gisp*
Min venindes søn så også ud til, at have en god dag. Det er jo lidt svært, at finde på underholdning til en dreng på 7 år.
Vi fik også set "Anish Kapoors kanonen" blev skudt af med et brag. Vi hørte den blev skudt af mens vi gik rundt og der blev vi meget forskrækket, men da vi stod nede ved kanonen og den blev skudt af var det ikke nær så vildt. Og så endte vi med en sidste tur oppe i regnbuen.

Aftensmaden blev spist på The Diner oppe i MP Bruunsgade.
Det var noget af en oplevelse. Det var som, at træde ind i en amerikansk diner. Vi sad i båse og stilen var total gennemført selv de to servitricer var i diner uniformer. De manglede bare rulleskøjterne;) 
Maden var også ganske udmærket, og håber ikke det er sidste gang jeg kigger forbi til en milkshake og fritter.Fortsat god påske til jer alle sammen

2 kommentarer:

  1. Hyggelig påske!

    Var inde på the diners engang med en veninde der har boet i NYC i 5 år, og hun fandt en masse fejl. Så min oplevelse der var ikke så super.

    Skal vi ikke have vores fødselsdag-date der? Fik ikke prøvet milkshake derfrs.

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.