mandag den 7. september 2015

Food Festival 2015Food festival er slut og det har været en rigtig skøn weekend med masser af smagsoplevelser.
Det startede ud med at være en ret VÅD dag men sluttede af med en solrig søndag og rigtig mange mennesker.
Jeg tilbragte hele weekenden ude på Tangkrogen så jeg havde tid til, at ose og få så meget med som muligt. Fredag havde jeg fornøjelsen af, at hygge med Louise, Sofie og Sara. Lørdag var min søster med derude og søndag havde jeg fornøjelsen af, at tilbringe sammen med min mor og søster. Jeg fik derfor oplevet festivallen både fra øjenhøjde men også fra min egen synsvinkel.

Der blev lavet kryddersalte og sukker og hjemmelavet kartoffelsalater i børneteltet med Sofie og Sara. Smagt på indlandsis i Grønlandsteltet og guffet sanse pizzaer hos Karolines køkken. Vi smagte os igennem skønne oste og lækre is og tog hjem med mætte maver. 
Der er virkelig noget for alle. Masser af muligheder for de små der også kan lære om mad, ham der er til de nordiske dråber og dem der bare gerne vil have noget på opleveren. Selv menneskets bedste ven hunden kunne gå en tur i hundebaren og få godbider med hjem fra Kingsmoor.

Det var egentlig meningen, at vi ville prøve et par workshops, men der er bare så meget, at opleve og når man er flere der ikke altid vil det samme og tiden går så når man ikke alt. Vi fik dog lavet en surdej, men vi fik ikke helt det ud af det som vi havde forventet da vi var forbi Hjemmeriet.


Food festival har virkelig rykket sig siden sidst jeg var forbi i 2013. Den gang syntes jeg det var stort, men nu var den blevet endnu større og der er så meget at se på. Det var det hele værd. Jeg har fundet mig en festival lige efter hjertet.. Mad hjertet. 


Der blev også købt lidt lækkert med hjem jeg kan nyde den næste tid.
Mint honning fra HELT. Jeg kan godt lide Honning og honning med smag er GODT.
Greenland Ice måtte jeg bare have med hjem. Nu er det ikke til at opdrive her i området, men håber da at det snart bliver muligt. Ost fra Them. Blev bare nødt til at have ost med hjem for Them ost smager godt.
Der var også gratis goder derude. Fik både Samsø kartofler og løg med hjem og da vi gik hjem var der Karolines soft ice så vi blev rigtig forkælet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.