onsdag den 7. marts 2012

Åhh nej

Øv altså det går bare ik godt for mig.
Har haft lidt med halsen de sidste par dage som heldigvis er væk igen i dag.. Har lidt host her og der men det har da været til at leve med, men jeg syntes ikke jeg har lavet andet end trutte trompet efter jeg er kommet hjem fra arbejde og det kom så pludseligt har slet ik mærket noget der skulle hentyde til at nu blir jeg forkølet.. (jeg nyser altid vildt meget lige efter hinanden når jeg blir forkælet og sådan har jeg ik haft det i dag).. Har liiige haft snot næse og nu er jeg på den igen og det bare ik fedt for nu har jeg jo ligesom et job hvor hygiejnen er tip top så jeg skal bare vaske hænde og spritte hænder hele tiden.. STAKKELS hænder.
Håber jeg hurtig kommer over det men frygter det værste for kan allerede mærke det ubehageligt ved det ene næsehule rum vildt mærkelig fornemmelse.

Og så har jeg så så sååå ondt i hovedet.
Om det fordi jeg er træt (pga mangel på søvn pga halsen) eller om det er fordi jeg har sniffet giftige stoffer på jobbet i dag kan jeg ikke helt finde ud..
Eller også er det min kære ven Pandehulebetændelsen der kommer på besøg.

Gider ik det her gå væk sagde jeg.


Ps. Ulempen ved at arbejde i mit fag er at ens hænder STINKER af gummihansker adder.

2 kommentarer:

 1. Du er småuheldig for tiden med helbredet... Men ikke så sært med det vejr! Kender en der arbejdede et sted hvor de skulle bruge gummihandsker hele tiden, så brugte hun talkum på hænderne og så handskerne udenover. Når dagen var forbi og hun vaskede hænder som vanligt forsvandt lugten med talkum. Det sugede det til sig.

  Ved ikke lige om det er noget du kan bruge der på dit arbejde hvor hygeine skal være i orden.

  SvarSlet
  Svar
  1. De handsker kender vi godt til.. Ikke en god ting med det talkum det kommer til at sætte mærker over alt *G*
   Jeg har været uheldig på det sidst med helbredet.. Godet det er nu det kom og ikke sidste weekend ville da ik gå glip af fødselsdagen

   Slet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.