mandag den 27. februar 2012

Oscar nat 2012

Beklager kvaliteten. billedet taget uden blitz

Så er endnu en hyggelig Oscar nat veloverstået sammen med Karina.
Jeg kan kun tale for mig selv men vi havde en rigtig hyggelig aften..

Jeg kan ikke finde ud af om der er gået for meget rutine i denne aften for det er ik længere så festligt som det plejer.
Der var rød løber og dem der havde fået tjansen havde da også fint tøj på.
Velkomst drinksen som plejer at være et glas champagne er blevet til en øl og det kan vi jo også alle sammen lide HMMM.
Den store goodiebag er blevet skiftet ud med en lille pose kims chips. Så er det da godt vi endnu en gang husker at tage lidt for meget med hjemmefra.
Nu ved jeg godt det ikke er det det kommer an på men når man har været med så mange år kan man jo ik lige lade vær med at tænke lidt over det.
Næste år er det nok en skumfidus som Karina sagde... Og så ka det være vi heldige at vi også får et glas vand..

Inden showet startede så vi filmen Kamæleonen med George Clooney. Det var da en fin film, men ikke en jeg ville gå ind og se hvis jeg selv kunne vælge.
Det var en meget tung film og kunne se mange havde det på samme måde man blev meget trætte. Flere forlod salen under filmen.(og jeg tror ikke det var fordi det var en dårlig film)
Kunne godt mærke at jeg lige skulle kæmpe lidt for at holde mig vågen til sidst og fik drukket næsten hele min cola under filmen.
Det skal ikke forstås sådan at i tror jeg syntes det er en DÅRLIG men det bare ik lige en film der siger mig så meget. Handlingen god skuespillerene lige så.

Showet var stort og flot som det plejer. En god sjov vært som kan få folk til at grine.
Jeg savner dog at de nominerede for bedste sange blev spillet i showet.
Nu så vi ikke så meget fra den rødeløber så det var ik så mange kjoler vi fik set, men nåede da at se at Merly Streep havde taget vinder kjolen på og jeg fik ret i at det var en vinderkjole for hun fik sin Oscar.
Udsigt ud over salen fra 13 række

Det gik ik så godt for mig i år med at stemme på de rigtige i kategorierne. Fik hele 7 rigtige ud af 24 wow.
Men det er også meget svært når man ik har set 90% af de film der var nomineret så det er jo gæt det meste af det og ens egne fornemmelser.
Jeg gættede rigtig på årets film som blev The Artist, og den film er jeg helt sikker på at jeg gerne vil ind og se nu efter som den løb af med 6 Oscar.

Skal klart med igen næste år. Det er blevet vores faste tradition efterhånden.
Er ikke helt sikker på hvor mange gange jeg har været afsted men første gang var i den gamle hyggelige biograf i Randers og klart den mest hyggelige oplevelse, vi var meget få vi fik en rigtig lækker morgenmad og goodiebagen var GIGA i forhold til igår... Tror måske det var 5 el 6 gang, men måske husker jeg forkert?!

Lige nu sidder jeg og forsøger at holde mig i gang så jeg ik falder i søvn for så kender jeg en der ikke kan falde i søvn i aften.
Showet sluttede omkring 5.30 og vi heldigvis med en bus kort efter. Men vi skulle jo lige snakke lidt inden vi ku sove så den blev 7 før vi gik til køjs og var vågen igen kl 11.30.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.