tirsdag den 26. april 2011

Nogen der vil have to golfkugler?

Så er jeg på den igen.
Søndag nat begyndte min hals at kradse men tænkte ik så meget over det, men mandag var den rigtig slem. da vi nåede hen af aftnen overvejede jeg at få fat i vagtlægen og pive helt vildt.
Jeg skulle nemlig starte i nyt job i dag nyt og nyt min dejlige elevplads mangler lige en vikar i 6 uger og jeg har bare glædet mig i EVIGHEDER på at skulle derned igen.
Så derfor har jeg ik tid til at være syg.

Da det ikke var bedre i morges måtte jeg jo ha fat i lægen. Det første der blir sagt da hun stikker den ONDE kæmpe ispind i halsen er HOLD DA OP der er da noget helt galt.
Og så skal hun fanme også lige have en lang vatpind ind og rode på mine stakkels mandler. Det var så ubehageligt at jeg måtte skubbe hendes hånd ud men hun blev jo ved.. resultat: Anette knækker sig!!

Nå men jeg har fået mig en omgang halsbetændelse hvilket jeg aldrig har prøvet før.
Nu er jeg så på pincilin IGEN er da kun lige kommet over min pandehulebetændelse for ja ca 4 uger siden.

Men arbejde det skulle jeg selvom jeg blev rådet til at tage hjem under dynen. Jamen jeg viiiil på arbejde. Jeg skulle måske have hørt på dem der de kloge lægehoveder. For da jeg er over på apoteket for at hente mine piller er jeg ved at dase om og så fik jeg lov til at tage hjem.. Når kun lige ind af døren før jeg knækker mig igen. Jeg har det virkelig dårligt med at jeg ikke kunne gennemføre første arbejdsdag.. Er meget spændt på hvordan det ser ud i morgen for med en temp der nærmer sig de 40 tror jeg ik lige jeg er skal regne med noget.

Jeg får intet at spise det kommer op igen. Drikke tvinger jeg mig til men det gør herre ondt for min hals er helt lukket så de her piller jeg har fået er giga. Tager 3forskellige og Malene nu tror jeg godt jeg ved hvordan du har det den ene er kæmpe kæmpe stor åhh gud!!

Send positive tanker jeg gider ik være syg.
Jeg kan hellere ik helt forstå det. Jeg plejer aldrig at være syg el JO jeg får da den årlige influenza og snot næse et par gange om året, men det var ellers lige gået så godt havde ik været forkølet næsten et år og så kom den ellers med et brag da jeg fik pandehulebetændelse og nu halsbetændelse hvad blir det næste?

1 kommentar:

  1. Det er sgu da synd at du får det hele på en gang. Men det er da hvad man kalder en "jinx". Netop man troede at det aldrig vil ske/komme igen, vælter det hele over en.

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.