onsdag den 8. september 2010

Med på den nye modedille

Jeg begynder til ZUMBA i næste uge.
Efter lang tid snak kom der hurtig gang i en masse søgen på nettet og skrevet op på ventelister.
Min søster og jeg havde snakket meget om, at vi vil gå til det men har ikke kunne finde nogen hold. Vi fandt et sted men det lå så tidligt at Malene ikke kunne nå hjem fra arbejde og så gik det lidt i sig selv igen men vi blev ved med at snakke lidt om det her og der.
Så pludselig i sidste uge fortæller hun, at hun skal til at gå til ZUMBA med hendes svigermor. ARGHH tænkte jeg så.. "Hvad med mig?" Jeg gik hurtigt i gang med at søge på hvad der var af muligheder her i Hinnerup. Og meget overrasket var der faktisk 2 danse skoler der tilbyder ZUMBA undervisning, det lokale fitness center og så gymnastik foreningen.
Vi blev enige om at det nok var bedst med gymnastik holdet, men ak og ve venteliste. Næsten som jeg tænkte at nu var der ikke mere at gøre ringede telefonen her til aften for at fortælle, at en af holdene er blevet udvidet med 5 pladser og vi var lige 5 på ventelisten så vi er alle kommet på holdet.
Jeg fik fat i min mor og efter et par opkald blev vi enige om at sige ja for ellers ved vi jo ikke hvornår vi kan komme i gang. Det er jo også lidt mærkeligt at dumpe ind på et hold der allerede er gået i gang for to gange siden. Men vi gør det!

Er ret spændt på hva det er for noget og om jeg også kommer til at syntes det er så spændene som det ser ud og det som man høre.
Det er jo så fandens populært der er ventelister alle steder så jeg har da nogle forventninger til det.
Nu skal jeg ind i skabet og lede efter sportstøjet og mine sportssko. Vil gerne indrømme at jeg har haft det til at ligge gemt væk i skabet i et godt stykke tid men nu kommer det frem og jeg håber jeg kommer til at få nogle spændene tirsdag aftner indtil jul for nu er der betalt for at gå på holdet osv.

Blir også spændene med vores opstart for vi skal til Randers Storcenter til tøseaften på tirsdag. Så lige så snart træningen er færdig skal vi hurtigt hjem og ha os et bad og så ud af døren igen for at komme af sted til Randers. Jeg er sikker på jeg kommer til at sove rigtig godt på tirsdag haha


3 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben :-)) Du kan roligt begynde at glæde dig for det er sindsygt sjovt, men det kan også være en lille smule hårdt ind imellem..
  I vores lille by er der ikke mindre en 4 hold med ca. 70 på hver hold.

  SvarSlet
 2. Hej hej :) Jeg har tagget dig i en blogleg http://yesthankyou.blogspot.com/2010/09/oraaaange.html
  Håber du vil lege med!

  SvarSlet
 3. Det lyder spændene Anne Mette . Det må jeg jo lige tjekke ud

  SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.