fredag den 30. maj 2014

Gulerodsdessert a la Anette.


Har du lyst til at prøve en anderledes dessert vil jeg gerne anbefale dig, at prøve denne her.
Den er nem, at lave og så smager den rigtig lækkert.
Jeg syntes i alle sammen skal have lov til, at prøve den så her kommer gulerodsdessert a la Anette.


Opskrift:
 4 personer.

400 g gulerødder 
2 dl skyr
2 dl piskefløde
50 g makroner
1 double daim (56 g)
1 spsk. flormelis
1 spsk. vaniljesukker



Fremgangsmåde:
- Skrald gulerødderne groft og sigt væsken fra.
- Hak daim i passende små stykker og knus makronerne.
- Pisk 2 dl fløde sammen med 1 spsk. vaniljesukker og 1 spsk. flormelis. 
- Bland 2 dl skyr ned i det pisket fløde.

Bland daim og makroner sammen og kom det ned i serverings skålen.
Kom fløde/skyr delen hen over makron/daim blandingen og kom til sidst de revne gulerødder øverst.
Kom skålen i køleskabet og lad den stå i mindst 2 timer inden den serveres.

Tip:
Lav evt 4 små skåle og fordel det i dem så man har sin egen lille skål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.