fredag den 27. maj 2011

3 gang HAR bare at være lykkens gang!!!

Ja så endte jeg atter en gang hos lægen. Var af sted onsdag efter arbejde pga ondt i halsen og hoste. Fik målt mit infiktionstal. Det var forhøjet så en læge måtte lige ind over. Han syntes lige vi skulle undersøge hvad der gør at det forhøjet så lille mig skulle af sted til lægen i morges morgen for at få taget blodprøver. Jer der kender mig godt ved jeg er angst over for alt der har med nåle at gøre så det ikke lige det fedeste. Jeg fik taget prøverne og skal nu vente til på mandag med at få svar på prøverne.

Jeg fik målt mit infiktionstal igen idag det var HELDIGVIS faldet lidt men stadig for højt så lægen der var inde over i dag besluttede at jeg skulle have PENCILLIN igen. Det så også kun 3 gang på 3 mdr at jeg skal på sådan en pille kur.
Det har bare at virke!!!

Jeg er så udmattet at jeg intet orker. Går på arbejde og går næsten i seng lige så snart jeg kommer hjem mad får jeg hellere ikke rigtig spist noget af. Jeg har også svært ved at sove om natten. vågner 117 gange fordi jeg skal synke el har hosteanfald. Jeg er nået det punkt at jeg syntes det rigtig rigtig træls og vil gerne hurtigst muligt være rask.

2 kommentarer:

  1. Kan det ikke bare være fordi du er så sød mod dine medmennesker at du sådan får en masse igen? ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Belinda. Jo det kan da sikkert godt være det måske har noget med det at gøre dont know?
    Må jeg spørge hvem du er?

    SvarSlet


Jeg vil stadig anbefale jer at sende jeres kommentar fra en computer da man ikke altid kan regne med at ens besked går igennem hvis man skriver fra iphone el ipad, men prøv.
Jeres kommentar er gået igennem hvis i får beskeden om at den venter på at blive godkendt.